Onze mensen

Lucia is 34 jaar en van Filipijnse afkomst. Ze is de mama van Nathalia en Josephine. Al van in haar jeugdjaren in de Filipijnen was ze begaan met de biodiversiteit aldaar. De voorbije 10 jaar werkte ze in de Colruyt van Kessel-Lo. Onlangs is ze overgestapt naar het Leuvense filiaal van Bio-Planet. Het promoten van biovoeding, Fair-Trade, en streekeigen produkten zijn daardoor ook een van haar aandachtspunten.

Kris Torfs, 41 jaar, papa van Marie, en vriend van Lucia Suzzette Obera (zie elders). Sinds 2011 is hij voorzitter van Groen! Tremelo-Baal. Kris werkt al 20 jaar bij Colruyt en is nu werkzaam in het filaal te Haacht als 1ste verkoper. Als rasechte Tremelonaar is hij begaan met de open ruimtes in de streek, begrijpelijk als je weet dat mountainbiken een van zijn hobby's is. Kris heeft nog vele doelen in zijn leven en een daarvan is Groen! in de Tremelose gemeenteraad te krijgen !!!!!!

Sonia is een 58-jarige medische sekretaresse, afkomstig uit Leuven maar al een heel tijd woonachtig te Tremelo. Ze heeft interesse in Tai Chi, kunst en lichte muziek. Naast deze interesses is ze ook betrokken bij de gezondheidsraad in Tremelo.

Ze maakt zich zorgen over de snelle verstedelijking van Tremelo, maar is ook begaan met solidariteit, migratiebeleid, en duurzame economie.

Petra is een 41 jarige verpleegkundige en werkt sinds 1991 in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. Op dit ogenblik werkt ze voor de vgsiz. Ze is gehuwd met Maarten en mama van Daan, Freya en Finn.

Haar hobby's zijn ondermeer sporten, koken, werken in de tuin, fotografie, en muziek.

Petra is het eerste Groen gemeenteraadslid in Tremelo.  

Marleen Van Meerbeek, 54 en mama van Wim, Jan Griet en Tine, en is directeur van het GITO in Tervuren. Toen ze nog lid was van het oudercomité van de Vrije Basisschool van Tremelo, voerde ze actie voor de zwakke weggebruiker. Nu is ze actief lid van Natuurpunt. Marleen was 11 jaar voorzitster van Groen! Tremelo-Baal.

Frances De Meulder, 44 en mama van Axel, Aylish en Margot, werkt als projectmanager in de IT-afdeling van een Amerikaanse multinational. In het verleden was ze actief in de vrouwelijke ingenieursvereniging, en momenteel ligt 'diversiteit op de werkvloer' haar nog nauw aan het hart. Ze is dan ook vaak actief rond dit onderwerp. Haar hobby's zijn schilderen, viool spelen, hardlopen, klimmen en duiken.

Rika Pauwels, 52 en mama van Wout en Robbe, zet zich in haar job bij het Antwerps minderhedencentrum in voor de integratie van allochtonen. Rika werkt mee met de derde-wereldgroep en zit in het GROS. Ze houdt van een gezellige babbel en is gek van Afrikaanse dansen.

Noël Vandewoestijne, 64, vader van Sofie en Jorgen en opa van Marion en Rafaël, is bruggepensioneerde. Noël werkt actief mee met Natuurpunt, zit in de MINA-raad van Tremelo en is compostmeester.

Ronny Wouters, 42 jaar is geboren in Tremelo en gehuwd met Cindy Marynissen.Vader van Shana, Hayley en Maite. Ronny werkt bij de Vlaamse gemeenschapwegen en verkeer als topograaf.Als rasechte Tremelonaar spitst hij zich toe op de thema’s : ruimtelijkeordening, openbare werken en huisvesting.Ronny streeft ernaar om de inwoners van Tremelo, Baal, Ninde, Kruis een antwoordte bieden op betaalbaar wonen in eigen streek,veilig fietsverkeer, en burgerparticipatie in de werking van de gemeente

Yasemin Odluyurt is 35 jaar en afkomstig uit Ankara (Turkije). Ze verblijft al 11 jaar in België en woont sinds 2005 in Tremelo samen met haar man Dirk Versteven en hun 2 kinderen Ata Tristan en Tia Selin. 
Yasemin werkt in Colruyt. Naast haar job is ze ook tolk Turks/Nederlands.
Haar hobby's zijn lezen, skiën, genieten van het leven en knutselen met haar kinderen.
  
Sinds begin 2012 versterkt ze de Tremelose Groenfractie. 
Yasemin volgt voor Groen Tremelo-Baal naast asiel en migratie ook de thema's gezin, welzijn en zorg op.

Tine Limet studeerde Geschiedenis en Vergelijkende en Internationale Politiek aan de KULeuven. Daar volgt ze nu een Master in Cultures en Development Studies. In haar vrije tijd doet Tine hedendaagse dans, gaat ze joggen, organiseert ze activiteiten met de Noord-Zuid Studenten Leuven en gaat ze uit met vrienden.Het allerliefst besteedt ze haar tijd aan reizen. Zo woonde ze een jaar in Argentinië en reisde door Latijns-Amerika en Afrika.Tine vindt het fantastisch om mensen en culturen te leren kennen. Ze heeft enorme interesse voor ontwikkelingsthema's en ecologie en hoopt - onder andere via Groen - haar steentje te kunnen bijdragen aan onze planeet.

Dirk Reynders is 42 jaar en gaat voor een groene gemeente die haar inwoners informeert via de nieuwste sociale media en zo vooruit loopt op haar tijd. Daarnaast streef hij naar een dorp dat aandacht heeft voor hernieuwbare energiebronnen.